Arcona Najad Yachts AB startar ett nytt samarbete med Navigare Yachting i Sverige!

11/08/20

Navigare Yachting har tagit fram en ny premiumprodukt med utvalda Arcona modeller. Båtarna kommer att finnas tillgängliga för charter i Sverige och i Medelhavet.
Detta lanseras i samband med Öppet varv, där bolagen gör en gemensam satsning samt på minimässa på Arcona/Najads hemmaplan i Gustavsberg, 28-30 augusti 2020.

“Senaste åren ser vi ett ökande intresse för alternativt båtägande och Navigares nya premiumsegment är helt i linje med Arconas målgrupp. Vi ser fram emot denna spännande satsning som också breddar vår målgrupp samtidigt som det ger möjlighet att segla en performance-cruiser i premiumklass även på en chartersemester,” säger Nicolas Broberg, VD på Arcona Yachts.

De båtmodeller från Arcona som kommer att finnas i Navigare Yachtings investeringsprogram för charter är: 345, 385, 410, 435 och 465.
Arconas båtar kommer att finnas tillgängliga i Navigares investeringsprogram Navigare Ultimate som är ett charter management program med möjlighet för en mycket attraktiv avkastning per år. Inkomsten ökar eller minskar beroende på hur mycket du segla.

“Det är otroligt spännande att kunna erbjuda en helt ny produkt som blir ett väldigt bra komplement till Navigares befintliga sortiment,” säger Jesper Rönngard, VD på Navigare Yachting. Vi vet att många kunder har följt både Navigare och Arcona genom åren men hitintills har det inte varit möjligt att kombinera de två. Nu kan kunder placera en top-of-the-line segelbåt i ett program där båten istället för att kosta pengar faktiskt kan generera en årlig avkastning.”

Menu