We’re Recruiting – Technical Project Manager

06/12/21

Antal tjänster: 1
Inlagd: 6 december 2021
Ansök senast: Snarast
Typ av jobb: Rekrytering till företag
Yrkesområde: Industri, produktion

Nu har du en fantastiskt möjlighet att bli Arcona Najads nästa tekniska projektledare. Har du en gedigen teknisk bakgrund gärna som elingenjör med en stor passion för segling? Då kan du vara rätt person för denna roll. Här erbjuds du en omväxlande tjänst med många kundkontakter hos det lilla bolaget som har hela världen som sin marknadsplats. Läs mer och ansök nedan.

Arcona Najad Yachts AB äger och utvecklar högklassiska segelbåtar under våra varumärken, Arcona och Najad. Vi har precis tecknat ett långsiktigt avtal med en av branschens mest framgångsrika designers, Niels Jeppesen som är grundare och före detta designer av X-Yachts. Vi räknar med anledning av detta med en expansiv framtid med många spännande utmaningar. För att möta vår framtid söker vi nu tekniskt duktig projektledare med stor passion för segling. Här erbjuds du möjligheten att vara med och utveckla det lilla bolaget i den stora världen.

Om rollen

I rollen som teknisk projektledare hos Arcona Najad leder du projekt från såld till färdig båt. Du har många kund och leverantörskontakter och kalkyleringsarbete är en stor del av ditt arbete. Du planerar ditt arbete mot produktionen och håller ihop helheten och leveransen enligt avtal. Som teknisk projektledare förväntas du driva utvecklingsfrågor och identifiera och föreslå eventuella förbättringar.

Som teknisk projektledare hos Arcona får man vara beredd att periodvis stötta varandra oavsett yrkesroll. För att trivas i denna roll behöver du vara prestigelös och trivas i det lilla bolaget, med dess möjligheter till snabba förändringar och höga tempo. Tjänsten är mycket varierande och du ska trivas med att jobba med många olika arbetsuppgifter. Lösa utmaningar på ett effektiv sätt är en stor del av tjänsten.

Rollen kommer innebära ett antal resor utomlands till båtmässor, kund och leverantörsmöten. Vi finns i Uddevalla och Stockholm. Placeringsort för tjänsten är valfri, bara du är rätt person för rollen. Som teknisk projektledare rapporterar du till VD.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av teknisk projektledning. Vi ser gärna att du har elingenjörs bakgrund och ett gediget tekniskt intresse och förståelse, för att på bästa vis kunna leverera och kommunicera till kund. Stor vikt kommer läggas på rätt personliga egenskaper för denna roll.

Som person behöver du vara tydlig, lösningsorienterad och tålmodig. För att bäst trivas i vår lilla organisationen ser vi gärna att du är samarbetsvillig, prestigelös och självgående. Du har ett gott ordningssinne och jobbar strukturerat med dina kundprojekt.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse och passion för segling. Vi verkar i en internationell värld så i denna roll måste man behärska engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vad kan Arcona Najad erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en internationell miljö med många spännande möten med kunder, leverantörer och andra aktörer inom branschen. Du får ett varierande arbete som spänner över gränser i ett företag som präglas av utveckling, korta beslutsvägar och prestigelöshet. Resor inrikes samt utrikes ingår i tjänsten t.ex. vid båtmässor. Bolaget är i ett spännande och expansivt skede där man har möjlighet att få vara med och påverka utvecklingen framåt.

Ansökan

I denna tjänst samarbetar Arcona Najad med Jefferson Wells. Du söker tjänsten genom att registrera din CV på vår hemsida och söka tjänsten genom länken nedan. Vi kan tyvärr inte hantera CV via mail utan endast via hemsidan. Om du är intresserad sök tjänsten omgående, vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 3/1. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Maria Svedberg på 079-0763749 alternativt maria.svedberg@jeffersonwells.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Menu